assessment

flow360™

Flow360™ is een maatwerk ontwikkel assessment voor specialisten en professionals. Flow360™ wordt afgenomen en geïnterpreteerd door een ervaren assessment psycholoog, houdt specialisten en professionals een spiegel voor en laat zien hoe je IN FLOW kunt komen met je taken en werkomgeving.

Corona heeft in ziekenhuizen en andere sectoren diepe sporen achtergelaten en toont aan dat heroriëntatie noodzakelijk is. Anders kijken - anders denken - anders doen, vraagt om intrinsieke motivatie en om reflectie op eigen waarden en ambities. Flow360™ geeft een handvat om jezelf en je werkomgeving opnieuw tegen het licht te houden en voor jezelf te onderzoeken:   Wat moet ik doen om gezond en gemotiveerd mijn ambities te realiseren?

 

Hoe werkt Flow360™?

Het Flow360™ maatwerk ontwikkel assessment houdt rekening met iemands persoonlijke vragen en situatie en schetst - binnen die persoonlijke context - een totaalbeeld van eigenschappen, ambities, drijfveren en motivatie.

Met diverse betrouwbare, wetenschappelijke vragenlijsten geeft Flow360™ een gestructureerd overzicht van:
- passende teamrollen (hoe wil ik werken)
- talenten en kwaliteiten (wat kan ik)
- individuele drijfveren (wat wil ik)
- karakter kenmerken (wat ben ik)

De mogelijkheid om ontwikkel rapportages te anonimiseren en consolideren tot teamrapportages, maakt Flow360™ uitermate geschikt voor groepsassessments en teamsessies. Denk daarbij aan heidagen, verzuim en vitaliteit programma's, intervisie, teamcoaching of workshops voor teamontwikkeling.

 

Wanneer Flow@Work?

natuurlijk ALTIJD !!

.. maar Flow360™ geeft vooral snelle en praktische oplossingen bij:

  • hoog en grijs verzuim
  • stress en hoge werkdruk
  • leiderschap vraagstukken
  • fricties in de samenwerking
  • verstoorde werk-privé balans
  • vragen over loopbaanontwikkeling