dienstverlening

onderzoek

Door middel van online (360 graden) onderzoek brengen wij in kaart wat de kernelementen zijn van de cultuur en het management in een organisatie: we kijken daarbij naar 'wat' er gebeurt, 'hoe' het gebeurt en 'waarom' het gebeurt.

audit & assessment

Jarenlange ervaring met indicatoren, keurmerken en kwaliteitscriteria stelt ons in staat om in alle projecten en interventies te werken met meetbare variabelen. Meer informatie op onze pagina voor assessment.

procesbegeleiding

De  TRM360™ methodiek maakt het mogelijk om de teamdynamiek vanuit verschillende gezichtspunten te analyseren zodat helder kan worden vastgesteld welke interventies nodig zijn om groei te realiseren.

trainingen & workshops

Ook in trainingen en workshops stellen wij ons als coach en procesbegeleider op. Reflectie en interactie zijn dan optimaal en deelnemers leren van elkaar. In combinatie met assessments kunnen de opbrengsten worden gemaximaliseerd.

talent ontwikkeling

Het Lean Startup Innovatiekompas™ geeft onze visie weer op talentontwikkeling en persoonlijk ondernemerschap. Wat ons betreft kan samen-werken niet zonder samen-leren en verbeteren niet zonder vernieuwen.

(team)coaching & intervisie

Onze organisatiecoaches zijn van HBO/academisch niveau en beschikken over leidinggevende ervaring. Zij zijn ervaren en getraind in motivationeel management en kunnen de dynamiek in teams doorzien en (bij)sturen.

bel of mail

Wij leveren maatwerk en werken niet met standaardproducten. Ons maatwerk is gebaseerd op onze visie (Team Resource Management) en op specifieke wensen van de opdrachtgever.

De kernelementen van onze visie kunt u vinden op de webpagina's die gaan over workshops, assessments en teamcoaching maar kunnen wij ook direct vertalen naar uw specifieke situatie/vraag in een persoonlijk (bel)contact.

Beschrijf hieronder wat uw vraag of situatie is en wij informeren u - vaak dezelfde dag - op welke wijze wij u kunnen helpen.